SM kisojen jälkeen oli hyvä aika pitää molemmille koirille taukoa, ja ottaa heinäkuun ajan hieman iisimmin. Elokuun alusta alkoi sitten taas aktiivinen elämä.

Consta kävi 7.8 Tuusulan Kennelkerhon virallisissa rally-toko kisoissa korkkaamassa kisauransa. Tuomarina oli Hannele Pirttimaa ja tulokseksi ALO luokasta tuli 83 ja sijoitus 6. Hienoisia kauneusvirheitä tuli ja muutama ohjaaja virhe mutta hieno aloitus Constan rally-toko kisauralle.

8E5A3126 (1)

Samana päivänä oli JAUn agilitykisat Sipoossa jonne olin Ruutin ja Tikrun ilmoittanut kolmeen starttiin. Kuvaajan ollessa vielä rally-toko kisoissa tykittivät molemmat hienot nollat hyppyradalta. Ruuti sijoituksella 6 ja Tikru sijoituksella 10. Agilityradat eivät sitten ihan nappiin menneet. Kuitenkin kaikissa radoissa oli todella paljon hyvää ja virheet olivat puhtaasti ohjaajavirheitä. Olin lopullisista tuloksista huolimatta erittäin tyytyväinen kaikkiin ratoihin.

Elokuu loppupuolella oli sitten Helsingin kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut. Olin taas molemmat koirat ilmoittanut kisaamaan, hyppärille sekä agiradalle. Ruutin kanssa tulokseksi jäivät 10 ja HYL. Virheet olivat taas minun hätäilyä / säätämistä. Ruuti teki hienosti töitä, kuunteli suuntakäskyjä, teki mielettömät välistävedot ja selvitti monta vaikeaa kohtaa. Olin erittäin tyytyväinen Ruutin menoon.

Tikru sitten teki ihan totaalisen jackpotin. Hyppyradalta tykitettiin hieno nolla sijoituksella 10, agilityradalta ihan mieletön nolla ja sijoitus 4. Piirinmestaruus yhteistuloksissa sijoitus 4. Kun katselin ennen kisaa kilpakumppanieni nimiä, en olisi ikinä uskonut tuohon suoritukseen. Tikru teki ihan mielettömät radat, todella mahtavalla boogiella ja meillä oli super kivaa. Ihan mieletöntä!!! Saatiinpa samalla tuplanollakin ;D

Piirinmestaruuskisojen jälkeisenä päivänä oli Ruutin Rataohjauksen tehostaminen suuntakäskyillä – kurssin päätöspäivä. Alen Marekovic oli, tehnyt kimurantin ratapätkän, jossa sai todenteolla liikkua ja käyttää suuntakäskyjä. Paljon oli hyviä huomioita, jotka täytyy pitää mielessä. Pitää miettiä tarkkaan missä kohdin suuntakäskyä käyttää, että käsky ei vain menetä arvoaan. Käskyt myös ajoissa ja oikea-aikaisesti, ei siis liian aikaisinkaan. Oli kovin tyytyväinen meidän menoon ja sanoi menon olevan todella hyvää. Pienistä asioista on kiinni, että saadaan nappi suoritus. Vaikka edellisenä päivänä Ruuti oli vetänyt kaksi rataa, jaksoi Ruuti siitä huolimatta keskittyä hienosti. Vauhti ei ehkä ollut ihan sitä huippua, ja pientä härvellystä oli, mutta hyvin pikkumieheni “kisakestävyys” on kasvanut.

Nyt sitten lisää kisaa, treeniä, kisaa ja treeniä. Nollia haetaan Tikrun kanssa ja Ruutin kanssa sitä yhteistä säveltä. Ruutin kanssa myös haetaan NAS leireiltä hieman uutta näkökulmaa ja sitä pistettä iin päälle.

Elokuun aktivoitumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.