Ruutin käytyä suuntakäskyvalmennuksen perus ja jatkokurssin, oli luonnollista jatkaa suuntakäskyvalmennuksessa ratatreeniryhmässä. Tarkoitus olisi siis saada puolen vuoden aikana opitut suuntakäskyt sujuvasti ratasuoritukseen. Välillä tuntuu että vaikeuksia on huomattavasti enemmän ohjaajalla kuin koiralla. Kuinka yllättävän vaikea on välillä muistaa kumpi on oikea ja kumpi on vasen ;D Käskyn tulisi vielä tulla ajallaan,  muistaa mikä käsky on, liikkua radalla, katsoa että koira on mukana…

Ruuti on kyllä kehittynyt paljon. Vilkuilu on vähentynyt ja eteneminen on varmaa, kunhan itse vaan muistan käskyttää ajoissa. Kurssissa on myös hyvää, että kellotetaan myös koiran eri linjoja, haetaan siis nopeinta tapaa tehdä käännöksiä. Ruuti kääntyy todella hyvin tiukassa takaakierron käännöksessä, mutta loivemmissa käännöksissä hypätään vielä sen verran pidemmälle, että joissakin tapauksissa pidempikin matka on parempi, jotta saadaan linja seuraavalle esteelle suoremmaksi.

Hurjasti tämä nuorimies on kuitenkin kehittynyt, saan olla todella ylpeä <3

Ruutin suuntakäsky ratatreeni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.