Tikrun kanssa vietettiin lauantai päivää Ojangossa treenaamassa suuntakäskyjä. Treenattiin välistävetoja, mitkä sujuvat Tikrulta todella hienosti. Välistävedot tuntuvat vaan niin paljon helpommilta tehdä Tikrun kanssa, kuin Ruutin. Kuitenkin molempien kanssa on se ongelma, että en vapauta tarpeeksi ajoissa seuraavalle hypylle. Ruutin kanssa se näkyy selkeästi siinä että se kerkee kunnolla katsella minua, mutta Tikru vain satunnaisesti vilkaisee. Tämä osa-alue tarvitsee selkeästi lisää treeniä.

Lisäksi treenattiin putken kautta 180 asteen käännöksiä. Tässä käsky kun vielä lisättiin suuntakäskyn lisäksi, saatiin aikaiseksi todella nätit ja tiiviit käännökset Tikrulle. Hyvin Tikru myös etenee itsenäisesti ilman mitään isompia vilkuiluja.

Lopputreenistä Tikru alkoi jo väsähtämään ja se näkyy sitten epävarmuutena. Viimeiset välistävedot olivat jo todella laiskaa menoa, ja väsymys-epävarmuus näkyivät tässä. Tikru joutui aika paljon odottelemaan, ja se väsyttää meidän neidin todella nopeasti. Varsinkin kun pitää koko ajan olla tekemässä kaiken maailman temppuja, hääräämässä ja pummaamassa ihmisiltä karkkeja ;D

Taitava Tiikeri!

Tikru treenaa suuntakäskyjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.