Ruutin kanssa oltiin taas viettämässä perjantai-iltaa agilityhallilla, jälleen suuntakäskytreenin muodossa. Teemana oli tällä kertaa peruskäännös ja takaaleikkaus. Suuntakäskyt alkavat olemaan mukavan vahvat, tai siis aina kun Ruuti vain malttaa ajatella (mikä kyllä ainakin alkutreenistä on harvinaista herkkua). Takaaleikkausta joutui ensin hieman muistuttelemaan, mutta kyllä se sitten sieltä hienosti tuli. Takaaleikkaus on ollut meille vaikea ohjaus aina, ja vasta suuntakäskyjen myötä ollaan saatu sitä sujuvaksi.

Suuntakäskykäännökset hypyillä alkavat olemaan mukavan tiukat, toki saisi vielä tiukempikin olla. Mutta ottaen huomioon sen mistä Ruutin kanssa lähdettiin, niin ollaan tultu monta kilometriä eteenpäin 😉

Vilkuilu esteiden välissä on vähentynyt huomattavasti, eteneminen on vauhdikasta ja hyvää!

Tämän kerran treenin ongelmaksi meille koitui peruskäännös. Olen käyttänyt suhinaa peruskäännöksen markkerina, että Ruuti tietää jarruttaa ja kääntyä loivasti. Joko käsky ei ole riittävän vahva tai sitten tuo urpoturbo ei vain halua jarruttaa 😉 Veikkaan molempia! Meillä tuo jarruttaminen Ruutin kanssa on ollut koko ajan ongelma, oli kyse sitten putkijarrusta tai hypylle jarruttamisesta, ei vain tahdo ;D Palkkaus peruskäännöksestä on vaikea saavuttaa, kun edessä oleva este on usein vahvempi kuin nakit. Viedeollakin näkyy kuinka hienosti me juostaan nakkien ohi 😉 Tämän kanssa saa siis vielä tehdä töitä. Pitää miettiä kokonaan uusi sana tuohon, ja opettaa se kokonaan uudestaan.

Ehkä mekin löydetään ne jarrut vielä ;D

 

Ai mikä jarru ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.