Pitänee välillä kirjoittaa Constankin edesottamuksista. Kävimme kääntymässä sateisessa kelissä näyttelyssä ja positiivisena puolena oli taas herran työmotivaatio, suhteellinen rauhallisuus sekä kuitenkin selvästi paistava pidätelty into. On se ihmeellistä miten koira pystyy innostua jostain niinkin yksinkertaisesta kuin kehän ympäri juoksentelusta, poseerauksesta sekä tuomarin käpelöinnistä.

Tulos kuitenkin oli valitettavan huono, sillä Consta ei ollut lainkaan tuomarin mieleen. Hänen mukaansa herralla on hyvä rakenne mutta pää ei miellyttänyt ja tulos tämän vuoksi tyydyttävä.

Kuitenkin oma fiilis oli arvostelun heikkoudesta huolimatta hyvä, sillä kokonaisuus oli toiminnassa kohdallaan. Mitenkäs se suomalainen sisu menikään… “Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä” 🙂 Baltia here we come. Näistä sitten tulostietoja myöhemmin.

Ohessa vielä kuvia, joista kunnia Marille.

 

DPP_1056DPP_1023DPP_1080DPP_1035

DPP_1024

Lets go näyttely – Hakunila 6.9.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.