Kevät on hurahtanut vauhdilla ohitse. Treeneissä on juostu ja TOKOa sekä Rally-Tokoa hiottu niin Ruutilla kuin Tikrullakin. Kisaaminen näiden lajien osalta on tauolla. Tavoitteina Tikrulla olisi saada TOKOsta TK1 ensi vuonna sekä Rally-Tokon RTK1 ja RTK2 tulokset virallisiksi. Ruutin kanssa olisi tavoitteena ensivuodella RTK1 ja RTK2. Näitä tässä nyt sitten loppuvuosi hiotaan, jotta olemme priimakunnossa näiden osalta ensivuonna.
Tikru on kehittynyt agilityssä huimasti, ja olen jopa harkinnut kisaamistakin. Kunhan tässä saan kepit ja kontaktit kuntoon, niin sitten voisi lähteä kokeilemaan 😀 Suurin murheenkryyni tällä hetkellä kuitenkin ovat kepit. Tikru tekee ne, mutta tekee laiskasti ja on jo puolessa välissä sitä mieltä että paska juttu, mä lopetan… Tätä täytyy siis hioa ja kerätä sitä agility intoa myös keppeihin.
Tämän kesän missiona olisi nyt juosta Tikrun kanssa näyttelyissä. Yksi Tallinnan reissu takana, Norja ja lisää Viroa edessä. Ensimmäisestä Tallinnan reissusta ei paljon jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Yrittänyttä ei laiteta ja matka jatkuu. Tavoitteena olisi saada Viron muotovalio, mutta ei nyt kuitenkaan odotella ihan liikoja :D. Onneksi Tikru nauttii tuosta näyttelyhumputuksesta sekä kehäjuoksusta ja tuomarien pussailusta !
Ruuti ja Tikru toivottavat oikein aurinkoista ja makoisaa kesää !
Ruuti ja Tikru toivottavat oikein aurinkoista ja makoisaa kesää !
Kesän hulinaa ja tavoitteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.